Wasparfum, waarom is het zo geweldig?

Gepubliceerd op 28 maart 2024 om 20:02

Wat is wasparfum?

- Wasparfum is een vloeibare substantie die je toevoegt in het bakje van je wasverzachter naast je wasmiddel.
- Het is een unieke en sterke geur. Hierdoor krijgt jouw fris gewassen wasgoed een heerlijke geur die je weer terug brengt naar een mooie herinnering.
- Voor iedereen is er wel een bijpassende geur. Er zijn ook 2 speciale geuren van Il bucato Di Adele voor de sporters onder ons. Waarmee alle vieze luchtjes worden verwijderd en de kleding weer heerlijk ruikt.
- Je kan de wasparfum gebruiken voor je kleding, gordijnen of handdoeken. Zo ruikt ook heel je huis naar de wasparfum wat natuurlijk heerlijk is! 

Wat is nu het verschil tussen wasverzachter, waskorrels en wasparfum?

- Wasverzachter gebruik je om je was te verzachten. Wel is het verstandig om goed na te denken of je wasverzachter gaat gebruiken. Dit product zorgt er dan voor dat je was zachter wordt maar legt ook een vette laag over je was. Hierdoor kan je kleding niet meer ademen en dat is slecht voor je huid. Ook droogt je kleding in de droger minder goed door de vette laag. De droger bepaald aan de hand van de weerstand of de was droog is. Door de vette laag verhoogd de weerstand dus stopt de droger eerder en kan je was nog steeds niet helemaal droog zijn. Hierdoor ontstaat er ook een vette laag in de trommel.
- Waskorrels geven ook geur af aan de was, maar is minder sterk dan wasparfum. Bij wasparfum blijft de geur veel langer in je wasgoed zitten. Waskorrels moeten direct in de trommel gegooid worden, wasparfum gaat in het bakje van de wasverzachter. De wasparfum wordt gelijkmatig verdeeld doormiddel van het spoelsysteem.
- Wasparfum is dan ook zuinig in gebruik. Je voegt hiervan een klein dopje toe in het bakje van de wasverzachter! 

Is wasparfum slecht voor je wasmachine?

- Nee! Wasparfum is niet schadelijk voor je wasmachine. Deze wordt volledig opgelost in het water.
- Wasverzachter lost niet volledig op en laat dus ook een vette laag achter in de leidingen waardoor wasverzachter geen fijn product is voor je wasmachine en je leidingen.

Wat is de prijs?

- 150 ml = €9,95
- 500 ml = €23,95
- Proefsetje 10 geuren = €19,95
- Proefsetje 5 geuren = €10,95

 

Hoe lang doe je met een fles wasparfum?


Met een fles wasparfum van 500 ml kan je ongeveer 50 wassen draaien, tenzij je 10ml per wasbeurt te veel vindt dan kan je er natuurlijk veel langer mee doen. Wij adviseren om zelf te gaan experimenteren met de hoeveelheid aan wasparfum die jij graag in je wasmachine wil doen. Dit is per persoon en per geur heel erg verschillend! 

Wij wensen jullie heel veel was plezier met onze wasparfums. Ben jij nu nieuwsgierig en/of net zo enthousiast geworden net als ons? Klik dan hier of op de button wasparfum om onze collectie van Il Bucato Di Adele te bekijken. Mochten er toch nog vragen zijn na het lezen van onze blog stel ze dan gerust hier onderaan de blog of stuur ons een berichtje via de mail info@mellsfavorite.nl en dan zorgen wij dat jullie vragen snel beantwoord zullen worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.