Stainless steel sieraden

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 19:46

Sieraden, wie is er nu niet helemaal weg van? Wij zijn er in ieder geval helemaal verliefd op en kunnen er echt geen genoeg van krijgen. Ons sieraden kistje puilt er van uit en nog altijd hebben we nooit genoeg sieraden. Nu is het wel fijn om te weten welke sieraden je het beste kan kopen en waarom. Daarom leggen wij in deze blog uit wat en waarom je voor stainless steel zou kiezen.

 

Stainless steel, wat betekent dit nu eigenlijk? Stainless steel, ook wel roestvrijstaal (RVS) genoemd wordt tegenwoordig gebruikt voor heel veel sieraden. Het is super populair omdat stainless steel sieraden makkelijk te onderhouden zijn en je ze eigenlijk altijd en overal kan dragen. Stainless steel is dankzij zijn zeer lage nikkelgehalte super goed te dragen, ook voor de mensen met een zeer gevoelige huid zoals ik zelf heb. Nog een leuk feitje, stainless steel sieraden zijn ook nog eens 100% recyclebaar. 

 

De sieraden zullen nog steeds mooi blijven en verkleuren niet na het wassen van je handen of na het douchen. Ook kan je ze tijdens het sporten omhouden en verkleuren de stainless steel sieraden niet wanneer je zweet. Maar er is 1 product waar de sieraden niet tegen kunnen en dat is chloor. Wij raden jullie dan ook ten zeerste af om de sieraden niet om of aan te houden wanneer er chloor in het spel is. Chloor is de enige vloeistof die er voor kan zorgen dat de sieraden verkleuren. Dus wil jij graag dat jouw mooiste oorbellen, ringen, armbanden of kettingen lang mee gaan? Doe ze dan alleen even af wanneer je met chloor schoonmaakt, doucht met chloor water (vaak in het buitenland) of wanneer je gaat zwemmen in een chloor bad om er zeker van te zijn dat je stainless steel sieraden niet zullen verkleuren en je langer van je favoriete juwelen kan genieten.

Zijn je sieraden vies? Dan hebben wij een tip hoe je ze het beste schoon kan maken.  Leg je sieraden in een bakje met lauw warm water (zonder chloor natuurlijk) en laat de sieraden even weken. Krijg je bepaalde hoekjes niet met de hand schoon dan kan je hiervoor een zachte tandenborstel gebruiken zodat alles netjes en schoon wordt. Wanneer je klaar bent met het schoonmaken van die sieraden maak ze dan even droog en ze zijn weer klaar om gedragen te worden!

 

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar onze collectie stainless steel sieraden? Bekijk dan eens onze webshop voor leuke, betaalbare en trendy sieraden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.